Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

Пакети со три услуги

triple-plej-1 triple-plej-2  triple-plej-3

* = цените се со вклучен ДДВ
* = цените се со договор на 24 месеци

Доплата за втор ресивер 299 денари месечно
Ресиверите се бесплатни и се во сопственост на IPSYSTEMS.