Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

ДТВ Пакети

IP Systems Ви нуди богат избор на разновидни телевизиски канали со дигитален квалитет. Изборот на канали ќе ги задоволи сите вкусови - од љубителите на филмови, преку обожавателите на музиката и забавата, спортските фанови и детската публика. Телевизиските канали доаѓаат кај Вас со кристална слика и звук.

dtv

* = цените се со вклучен ДДВ
* = цените се со договор на 24 месеци


Ресиверите се бесплатни и се во сопственост на IPSYSTEMS.