Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

АТВ пакети

IP Systems Ви нуди богат избор на разновидни телевизиски канали со кристална слика и звук. Изборот на канали ќе ги задоволи сите вкусови - од љубителите на филмови, преку обожавателите на музиката и забавата, спортските фанови и детската публика.

atv

* = цените се со вклучен ДДВ
* = цените се со договор на 24 месеци