Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

Пост пејд пакети

internet-1 internet-2 internet-3

* - пакетите се со договор на 24 месеца
* - Цените се со вклучен ДДВ 18%