Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

За нас

Кабелската телевизија "IP Systems" е формирана со цел на граѓаните на општина Куманово да им овозможи како најпрво КВАЛИТЕТНА СЛИКА на сите телевизиски канали, интернет услуги (+ Game сервер, + FTP сервер +VoIP +.....), телефонија и други кои со тек на времето ке бидат дел од нашето секојдневие.

Оптиката полека но сигурно го превзема своето владеење во целиот свет, па така, дојде и кај нас. Меѓу првите сме во Куманово што  почнавме  да ја користиме со цел на нашите корисници да им го обезбедиме најквалитетното!

Со огромна желба за докажување, со неверојатна енергија и воља за работа, убедени дека можеме да го понудиме најдоброто во оваа област и тргнавме во „освојување“ на Куманово.