Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

За врвна забава и потполно ново доживување ИП Системс ви го нуди дигиталниот пакет и тоа до 120 телевизиски канали.

Искусете ја телевизијата во сосема нова димензија со кристално чиста слика и звук. Со овој пакет можете да уживате во бројните содржини понудени од најдобрите телевизиски и радио канали од светски брендови.

Влезете во светот на филмовите, сериите, музиката и останатите видови на забава со дигиталниот пакет на ИП Системс.