Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

Вработување

logo-sajt

IP Systems има потреба од
работници-монтери, со завршено средно
Електро-техничко образование и
старосна граница максимум до 25 години.

Број за контакт: 031 611 111 , 031 454 353
или во просториите на Ip Systems
ул. Иво Лола Рибар 74, Куманово