Сите корисници кои имаат SD ресивери можат БЕСПЛАТНО да ги заменат со нови HD ресивери

Во аналогниот пакет на ИП Системс се вклучени повеќе од 60 телевизиски канали кои Ви овозможуваат врвна забава и ве информираат.

На располагање Ви се најдобрите документарни, информативни, забавни, и детски канали од најгледаните светски брендови, меѓу кои голем број од нив се со превод. Во аналогниот пакет се вклучени и дополнителни спортски, информативни и документарни канали кои само во ИП Системс можете да ги гледате бесплатно.

Со аналогниот пакет добивате национални но и голем број од регионални и локални ТВ канали.

Со оваа понуда можете да гледате скоро се што ќе посакате!